Strona główna forum » Kobiece rozmowy o motoryzacji » Co Was dziś zdenerwowało na ulicy

Co Was dziś zdenerwowało na ulicy

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Ameliaa

Toyota
Prius

Miasto: Kartuzy

Post2012-02-02, 14:23    Co Was dziś zdenerwowało na ulicy Odpowiedz z cytatem
Piszmy o sytuacjach na drodze które Was zdenerwowały danego dnia, nie tylko tych samochodowych ale także w komunikacji miejskiej.
Dziś wkurzył mnie właściciel BMW X6 który ustawił się na parkingu tak, że ja do swojego musiałam wchodzić przez bagażnik...
Oczywiscie nie obyło się bez interwencji ochrony parkingu, ale kiedy zweryfikowali moje dokumenty oczywiście pomogli przy "wsiadaniu" miałam ogromną chęć przejechać po tej pięknej Beci kluczykami od samochodu, ale stwierdziłam co samochód winny że właściciela ma idiotę, więc zostawiłam mu na szybko narysowanego na kartce "karnego kutasa" Evil or Very Mad
Reklamy

SoRichSoPretty

Post2012-02-12, 15:56    Co Was dziś zdenerwowało na ulicy Odpowiedz z cytatem
ahahahaha trzeba było mu szminką na szybie namalować Smile

Mnie ostatnio wkurzyła bezmyślność mojego sąsiada który odśnieżając swój garaż zakopał mnie :]
SoRichSoPretty

Post2012-03-04, 09:05    Co Was dziś zdenerwowało na ulicy Odpowiedz z cytatem
Mój ukochany sąsiad nie zawodzi, chciałam rano podjechać do piekarni po świeże bułki a byłam przepięknie zastawiona, nie trąbiłam bo nie chcę reszty normalnych sąsiadów o 7 rano w niedzielę budzić...
Strona główna forum » Kobiece rozmowy o motoryzacji » Co Was dziś zdenerwowało na ulicy
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!