Strona główna forum » Nasze pojazdy » *Jestem tu nowa* Moje burururu

*Jestem tu nowa* Moje burururu

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
karloszka

Post2011-11-19, 17:21    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Chciałam się przywitać gdyż właśnie założyłam tu konto Smile

Mam na imię Monika i może zacznę od tego, czym się wożę,
oto moje oczko w głowie:

Kocham rajdy i subaru, czasem lubię potańczyć i posłuchać dobrej muzyki Smile
Reklamy

karloszka

Post2011-11-19, 17:42    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Po przeglądnięciu reszty tematów stwierdziłam że dodam jeszcze moje parametry (myślałam że was to nie interesuje hehehe)
2.0 wolnossący 125KM, rok 2000 ostatni wypust I gen.,
na dodatek nie przekroczyła jeszcze 100tys km. :happy:
oczywiście obowiązkowo po świniaku na lustrach i złote fele (obecnie na zimówkach mam oryginały subaru, srebrne ;(), na razie zrobiona konserwacja, przymierzam się do zmiany przelotu bo ten dziurawy i mały zasięg słyszalności, co jedzie Very Happy Super auto, w mieście pali mi niecałe 12l/100, co przy 4łapkach naprawdę jest znośnym wynikiem, szczególnie że to bardzo bezpieczne autko Smile jest naprawdę kochana i niezawodna. A niedługo poszalejemy na śniegu bo ma reduktor Smile (skraca skrzynię o ~50%)
Salome

Suzuki
Vitara jlx

Post2011-11-19, 23:39    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Siemanko, subaru to klasa sama w sobie wg mnie wiec na pewno masz czym jeżdzic, 125 kw , 4X4 i 12l to dobry wynik Smile Ahh no to zazdroszcze zabawy tym autkiem na sniegu, ja mam vitarke przerobioną ( w sumie jeszcze w trakcie przerabiania na offroad) Także na sniegu tez sie bede bawiła aczkolwiek nie ma to mocy by latac bokie, niestety. Bardziej zaspy, ale to tez dobra zabawa. Ile wyciąga jak depniesz?
Juuliaa

Post2011-11-20, 11:06    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
No to debiut z grubej rury!
Salome pokaż swą Vitarkę nam też! Smile
Salome

Suzuki
Vitara jlx

Post2011-11-20, 12:03    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Vitarka ma podniesione zawieszenie ( 2" w gore), zmienione kola, wyspawany tylni i niemalze przedni zderzak. W poniedzialek przyjdzie mi wyciagarka wstawie ją to zrobie zdj choc od razu mowie ze bedzie widac spawy bo nie kupilam baranka i zderzaki bedą niepomalowane Smile ale dodaamm
Smile
Karloszka jakie rajdy lubisz?
KasiaKatarzyna

Miasto: Gdańsk

Post2011-11-20, 14:19    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
A ja tu dojrzałam że Karloszka ma jakiś fikuśny kask Very Happy
Ja mam pytanie natury techniczno budżetowej po zdjeciu widzę że coś tam w KJS-ach działasz. Jakie to pochłania fundusze? Zarówno wpisowego jak i technicznych spraw samochodu?
karloszka

Post2011-11-20, 21:32    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Oj nie bawię się w KJSy Smile nie stać mnie właśnie hehe a już na pewno nie takim autkiem. Do kajtków przydałoby się mieć jakąś małą tanią zabawkę, mi marzy się Subaru Justy z wsadzonym silnikiem od Swifta II 1.3 GTi (byłby tym samym mały czterołapek) ale skąd na to wziąć Smile Wpisowe to 100-150zł ale wypadałoby mieć na co raz to nowe części bo przecież jak pałujesz ~20letnie autko to raczej wiecznie zdrowe nie będzie Very Happy Dlatego warto znaleźć taką zabawkę która ma tanie i łatwo dostępne części. No ja na razie mam szkołę na głowie i nie zarabiam więc nie mam na zabawę, interesują mnie rajdy samochodowe RSMP i wyścigi GSMP, chętnie też oglądam F1 Smile GSMP jest aż 3x w roku bardzo blisko na podkarpaciu więc nie mam daleko, a niedługo jadę na Barbórkę dopingować tatę bo dostał jeszcze zaproszenie, niby już skończył z tym ale się chyba jeszcze raz załapie na kolejny już ostatni start w jego życiu hehe:D
karloszka

Post2011-11-20, 21:34    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Fikuśny kask mówisz... odkupiłam od kolegi który miał genialny pomysł oklejenia go naklejkami które zazwyczaj pani w sklepie nakleja na zważony ser lub szynkę... wiecie, taki z kodem kreskowym, napisaną wagą i ceną, więc musiałam to zakleić czymś innym bo za cho...erę nie chciało zejść Very HappyVery HappyVery Happy
karloszka

Post2011-11-20, 21:42    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
A jeszcze nie bawiłam się w domykanie licznika, zrobię to jak mnie chłopak gdzieś zabierze na jakieś lotnicho czy co, póki co chciałam się wjeździć, fakt że już 7 miechów mija odkąd prawko mam Very Happy ale na razie krucho z kasą więc nie tankuję jakoś mega i póki co ćwiczę eco-driving:D
mogę się jeszcze moim pierwszym autkiem pochwalić:

Mitsubishi Eclipse 2.0 140KM Smile miałam go tylko 3 tyg, z przypadku i zaraz sprzedałam dalej Smile ale miło było

Salome

Suzuki
Vitara jlx

Post2011-11-20, 21:43    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Hahaha o takim oklejaniu to jeszcze nie slyszałam haha. Fajnie wygladają poobklejane kubelki w driftowozach Smile GSMP to rajdy mile dla oko, choc jak kto lubi. DMP jak dla mnie wygrywają wszytsko Smile I tak masz dobrą fure Smile
Salome

Suzuki
Vitara jlx

Post2011-11-20, 21:50    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Niezły aczkolwiek subaru lepsze. Bez watpienia Smile
karloszka

Post2011-11-20, 22:04    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
GSMP to nie rajdy, tylko wyścigi. Masz na myśli oklejenie kasku? No miał chłop wyobraźnię Very Happy
Salome

Suzuki
Vitara jlx

Post2011-11-20, 22:23    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Wyścigi true -.- akurat ogladalam filmiki z rajdów podkarpackich i mi sie udzielo. Tak, o wlepach roznych na kaskach sie slyszalo ale takie cos Very Happy epic
KasiaKatarzyna

Miasto: Gdańsk

Post2011-11-20, 22:40    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
karloszka napisał:
Oj nie bawię się w KJSy Smile nie stać mnie właśnie hehe a już na pewno nie takim autkiem. Do kajtków przydałoby się mieć jakąś małą tanią zabawkę, mi marzy się Subaru Justy z wsadzonym silnikiem od Swifta II 1.3 GTi (byłby tym samym mały czterołapek) ale skąd na to wziąć Smile Wpisowe to 100-150zł ale wypadałoby mieć na co raz to nowe części bo przecież jak pałujesz ~20letnie autko to raczej wiecznie zdrowe nie będzie Very Happy Dlatego warto znaleźć taką zabawkę która ma tanie i łatwo dostępne części. No ja na razie mam szkołę na głowie i nie zarabiam więc nie mam na zabawę, interesują mnie rajdy samochodowe RSMP i wyścigi GSMP, chętnie też oglądam F1 Smile GSMP jest aż 3x w roku bardzo blisko na podkarpaciu więc nie mam daleko, a niedługo jadę na Barbórkę dopingować tatę bo dostał jeszcze zaproszenie, niby już skończył z tym ale się chyba jeszcze raz załapie na kolejny już ostatni start w jego życiu hehe:D

Aaa czyli tyś to z mlekiem ( no może technicznie to tak nie do końca z mlekiem) wyssała Very Happy benzyna we krwi od małego
Salome

Suzuki
Vitara jlx

Post2011-11-20, 22:44    *Jestem tu nowa* Moje burururu Odpowiedz z cytatem
Vitarka wrzucone. Geny , geny ma kolezanka
Strona główna forum » Nasze pojazdy » *Jestem tu nowa* Moje burururu
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie