| Autor |
Wiadomość |
karloszka
|
2011-11-19, 17:21 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
Chciałam się przywitać gdyż właśnie założyłam tu konto
Mam na imię Monika i może zacznę od tego, czym się wożę,
oto moje oczko w głowie:
Kocham rajdy i subaru, czasem lubię potańczyć i posłuchać dobrej muzyki
|
|
|
|
|
Reklamy
|
|
karloszka
|
2011-11-19, 17:42 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
Po przeglądnięciu reszty tematów stwierdziłam że dodam jeszcze moje parametry (myślałam że was to nie interesuje hehehe)
2.0 wolnossący 125KM, rok 2000 ostatni wypust I gen.,
na dodatek nie przekroczyła jeszcze 100tys km. :happy:
oczywiście obowiązkowo po świniaku na lustrach i złote fele (obecnie na zimówkach mam oryginały subaru, srebrne ;(), na razie zrobiona konserwacja, przymierzam się do zmiany przelotu bo ten dziurawy i mały zasięg słyszalności, co jedzie  Super auto, w mieście pali mi niecałe 12l/100, co przy 4łapkach naprawdę jest znośnym wynikiem, szczególnie że to bardzo bezpieczne autko  jest naprawdę kochana i niezawodna. A niedługo poszalejemy na śniegu bo ma reduktor  (skraca skrzynię o ~50%)
|
|
|
|
Salome
Suzuki
Vitara jlx
|
2011-11-19, 23:39 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
Siemanko, subaru to klasa sama w sobie wg mnie wiec na pewno masz czym jeżdzic, 125 kw , 4X4 i 12l to dobry wynik  Ahh no to zazdroszcze zabawy tym autkiem na sniegu, ja mam vitarke przerobioną ( w sumie jeszcze w trakcie przerabiania na offroad) Także na sniegu tez sie bede bawiła aczkolwiek nie ma to mocy by latac bokie, niestety. Bardziej zaspy, ale to tez dobra zabawa. Ile wyciąga jak depniesz?
|
|
|
|
Juuliaa
|
2011-11-20, 11:06 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
No to debiut z grubej rury!
Salome pokaż swą Vitarkę nam też!
|
|
|
|
Salome
Suzuki
Vitara jlx
|
2011-11-20, 12:03 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
Vitarka ma podniesione zawieszenie ( 2" w gore), zmienione kola, wyspawany tylni i niemalze przedni zderzak. W poniedzialek przyjdzie mi wyciagarka wstawie ją to zrobie zdj choc od razu mowie ze bedzie widac spawy bo nie kupilam baranka i zderzaki bedą niepomalowane  ale dodaamm
Karloszka jakie rajdy lubisz?
|
|
|
|
KasiaKatarzyna
Miasto: Gdańsk
|
2011-11-20, 14:19 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
A ja tu dojrzałam że Karloszka ma jakiś fikuśny kask
Ja mam pytanie natury techniczno budżetowej po zdjeciu widzę że coś tam w KJS-ach działasz. Jakie to pochłania fundusze? Zarówno wpisowego jak i technicznych spraw samochodu?
|
|
|
|
karloszka
|
2011-11-20, 21:32 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
Oj nie bawię się w KJSy  nie stać mnie właśnie hehe a już na pewno nie takim autkiem. Do kajtków przydałoby się mieć jakąś małą tanią zabawkę, mi marzy się Subaru Justy z wsadzonym silnikiem od Swifta II 1.3 GTi (byłby tym samym mały czterołapek) ale skąd na to wziąć  Wpisowe to 100-150zł ale wypadałoby mieć na co raz to nowe części bo przecież jak pałujesz ~20letnie autko to raczej wiecznie zdrowe nie będzie  Dlatego warto znaleźć taką zabawkę która ma tanie i łatwo dostępne części. No ja na razie mam szkołę na głowie i nie zarabiam więc nie mam na zabawę, interesują mnie rajdy samochodowe RSMP i wyścigi GSMP, chętnie też oglądam F1  GSMP jest aż 3x w roku bardzo blisko na podkarpaciu więc nie mam daleko, a niedługo jadę na Barbórkę dopingować tatę bo dostał jeszcze zaproszenie, niby już skończył z tym ale się chyba jeszcze raz załapie na kolejny już ostatni start w jego życiu hehe:D
|
|
|
|
karloszka
|
2011-11-20, 21:34 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
|
|
|
|
|
karloszka
|
2011-11-20, 21:42 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
A jeszcze nie bawiłam się w domykanie licznika, zrobię to jak mnie chłopak gdzieś zabierze na jakieś lotnicho czy co, póki co chciałam się wjeździć, fakt że już 7 miechów mija odkąd prawko mam  ale na razie krucho z kasą więc nie tankuję jakoś mega i póki co ćwiczę eco-driving:D
mogę się jeszcze moim pierwszym autkiem pochwalić:
Mitsubishi Eclipse 2.0 140KM  miałam go tylko 3 tyg, z przypadku i zaraz sprzedałam dalej  ale miło było
|
|
|
|
Salome
Suzuki
Vitara jlx
|
|
|
|
Salome
Suzuki
Vitara jlx
|
|
|
|
karloszka
|
|
|
|
Salome
Suzuki
Vitara jlx
|
2011-11-20, 22:23 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
Wyścigi true -.- akurat ogladalam filmiki z rajdów podkarpackich i mi sie udzielo. Tak, o wlepach roznych na kaskach sie slyszalo ale takie cos  epic
|
|
|
|
KasiaKatarzyna
Miasto: Gdańsk
|
2011-11-20, 22:40 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
| karloszka napisał: | Oj nie bawię się w KJSy nie stać mnie właśnie hehe a już na pewno nie takim autkiem. Do kajtków przydałoby się mieć jakąś małą tanią zabawkę, mi marzy się Subaru Justy z wsadzonym silnikiem od Swifta II 1.3 GTi (byłby tym samym mały czterołapek) ale skąd na to wziąć Wpisowe to 100-150zł ale wypadałoby mieć na co raz to nowe części bo przecież jak pałujesz ~20letnie autko to raczej wiecznie zdrowe nie będzie Dlatego warto znaleźć taką zabawkę która ma tanie i łatwo dostępne części. No ja na razie mam szkołę na głowie i nie zarabiam więc nie mam na zabawę, interesują mnie rajdy samochodowe RSMP i wyścigi GSMP, chętnie też oglądam F1 GSMP jest aż 3x w roku bardzo blisko na podkarpaciu więc nie mam daleko, a niedługo jadę na Barbórkę dopingować tatę bo dostał jeszcze zaproszenie, niby już skończył z tym ale się chyba jeszcze raz załapie na kolejny już ostatni start w jego życiu hehe:D |
Aaa czyli tyś to z mlekiem ( no może technicznie to tak nie do końca z mlekiem) wyssała benzyna we krwi od małego
|
|
|
|
Salome
Suzuki
Vitara jlx
|
2011-11-20, 22:44 *Jestem tu nowa* Moje burururu |
|
|
Vitarka wrzucone. Geny , geny ma kolezanka