Strona główna forum » Mama za kierownicą » Komentarze do: Foteliki samochodowe dla...

Komentarze do: Foteliki samochodowe dla...

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Motokobiety.pl

Post2011-01-04, 11:30    Komentarze do: Foteliki samochodowe dla... Odpowiedz z cytatem
Reklamy

poszukiwacz
Gość

Post2011-01-04, 11:30    Komentarze do: Foteliki samochodowe dla... Odpowiedz z cytatem
nie wiem kto od kogo "pożyczył" treść - prawie taki sam artykuł znalazłem na fotelik.info ;p ponad to: dodatkowe uprzęże i klin to tylko w BS a obrotowa podstawa est również dostępna w modelu Recaro/STM a dodatkowo Monza Reha ma homologację do 50 kg
aga_agee
Gość

Post2012-01-04, 18:19    Komentarze do: Foteliki samochodowe dla... Odpowiedz z cytatem
Wybór jest niewielki a ceny baaardzo zawyżone. Te ceny to są od... cena fotelika z pełnym wyposażeniem to nawet 8 tys. (pełne wyposażenie to zagłówki, ochraniacze na pasy, czy ochraniacz na zapięcie ) czyli coś co w zwykłym foteliku jest standardem! Porażka, ceny wózków, fotelików i innych rzeczy dla dzieciaków niepełnosprawnych są wielokrotnie wyższe od zwykłych (często nie różniących się wiele).
Strona główna forum » Mama za kierownicą » Komentarze do: Foteliki samochodowe dla...
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!