Strona główna forum » Jednoślady » Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy...

Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy...

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Motokobiety.pl

Post2010-05-06, 10:19    Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy... Odpowiedz z cytatem
Reklamy

zielonomi
Gość

Post2010-05-06, 10:19    Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy... Odpowiedz z cytatem
Kobitki, realizujcie się! Motory są jedną z typowo "męskich" domen. Pokażmy na co nas staćSmile Jeszcze zostało nam wywalczyć zalegalizowanie skoków narciarskich na olimpiadach...
agnieszkatoy
Gość

Post2010-05-06, 16:22    Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy... Odpowiedz z cytatem
Fajny tekst, szczególnie dotyczący orientacji seksualnej Smile sama kiedyś usłyszałam taki tekst pod moim adresem! Nie mam nic przeciwko, ale nie traktujmy wszystkich według jakichś bzdurnych szablonów... Szerokości drogie Panie! i Panowie!
Elektra

Post2010-05-14, 12:09    Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy... Odpowiedz z cytatem
Czasami faceci lubią się podbudować nieprzemyślanymi i bzdurnymi tekstami, gdy nie mają czym zaimponować.
Kopciuch
Gość

Post2011-01-25, 22:45    Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy... Odpowiedz z cytatem
Ja trzeci sezon jezdze na 125 ccm, a w sumie troche z przekory, bo wszyscy specjalisci plci meskiej of course radzili, zeby tego nie robic, a ja sie uparlam, kupilam, a teraz robie swoja kosiarka takie trasy, ze im szczeny opadaja. Zapraszam na bloga, mozna wiele, bedac kobieta, podrozujaca samotnie i to na malutkim sprzecie Wink http://kopciuszekmotocyklowy.blogspot.com/
hellima

Honda
Civic V

Miasto: Trzebiatów

Post2011-07-27, 14:26    Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy... Odpowiedz z cytatem
Fakt.. błędny stereotyp.. to taki jak "baba za kierownicą"- trzeba uważać... Jesteśmy lepszymi kierowcami niż nie jeden facet Smile
Strona główna forum » Jednoślady » Komentarze do: Obalamy stereotypy i wyjaśniamy...
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!