Strona główna forum » Nasze pojazdy » Moja Niunia

Moja Niunia

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Aguś

Post2011-04-19, 14:19    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkie Kobitki.
Przedstawiam Wam moje malenstwo.

BMW E36 limitowana (co prawda malymi szczegolami sie rozni tylko)
Rok: 1997
Silnik: 1,8i
Moc: 115KM
Kolor: niebieski
Nadwozie: sedan
Wnetrze: welur
Wyposażenie: ABS, ASC, podgrzewane fotele, el.szyby i lusterka, klimatronic automatyczny, pelny komputer pokladowy, podlokietnik, 4 poduszki, tempomat, centralny zamek, roleta tylnej szyby, immobiliser.

Rzeczy, które w niej zmieniłam:
- ringi CCFL
- atrapa po lifcie
- nowe halogeny (niestety ucierpialy z powodu malej przygody ze zwierzakiem)
- białe kierunki z przodu
- nowy emblemat na masce
- oswietlenie wnetrza- niebieskie diody
- założony sportowy tłumik
- koncowki wentyli
- oswietlenie tablicy tyl- diody

Jak mam czas to zmieniam w niej rzeczy, ktore zaplanuje. Jak narazie pozostaje tak jak jest.

oto kilka fotek

Obecny stan

Reklamy

Hope

Toyota
Yaris

Miasto: Kraków

Post2011-04-19, 17:44    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
nono całkiem miło się prezentuje chociaż średnio lubię BMW Wink
Olcia

Post2011-04-19, 20:20    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
Przyznaję że E36 nie kojarzy mi się jakoś specjalnie dobrze. Ale tu widac że "zajmuje się nim" kobieta Smile
Fajne wyposażenie i przyzwoita moc! Smile
Evik_wawa

Post2011-04-20, 09:52    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
@Aga Smile, widać, że jesteś pozytywnie zakręcona Smile)). Super Smile. Mi jakoś nigdy do głowy nie przyszło zmieniać nic w samochodzie, ale w motocyklu, to faktycznie - zmieniłam to i owo Wink).
Aguś

Post2011-04-20, 13:59    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
dzieki serdeczne:)

Powiem Wam tak, to,ze beemka zle sie kojarzy to kierowanie sie przez wiekszosc ludzi stereotypem. nie mowie tego tylko dlatgeo,ze posiadam akurat taki samochod(i wczesniej posiadalam dwie inne). Owszem to jedna z moich ulubionych marek i jest kilka powodow czemu akurat BMW:) Wiadomo,ze kazdy lubi co innego i nic nikomu do tego, ktos moze miec akurat powod taki a nie inny i uprzedzony do beemek,ale niezawsze tak jest,ze konkretny powod ma Razz
aczkolwiek wlasnie duzo ludzi posiadajacych bmw i ktorych pasja jest ta marka itd. staraja sie o dobry wizerunek tej marki. Wiadomo zdarzaja sie wiesniaki na zasadzie szpanu, bo on ma BMW,ale coz....nic na to sie nie poradzi.
Natomiast wlasnie przelamujemy stereotypy Smile i pokazujemy,ze to,ze ktos jezdzi beemka to nie jest od razu zly i wszystko co zle to on. Smile

dzieki raz jeszcze.

P.s. dzis zmienione kola z zimoweczek na letnie. Niestety, poniewaz moje letnie juz 3 sezon by lataly i przy ilosci KM jakie robie zrobilyby sie z nich juz sliki,wiec obute sa inne. troszke wezsze,ale nieduzo:)
Olcia

Post2011-04-21, 17:21    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
Przyznaję że to właśnie stereotyp Smile Tak samo jak stereotypy o kobietach za kierownicą Wink
Stado buraków robi złą opinię dobrym samochodom a później garstka walczy o zachowanie honoru Wink
Hope

Toyota
Yaris

Miasto: Kraków

Post2011-04-22, 11:29    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
co do stereotypu kobiety za kierownicą Razz to ja z mama czasem sobie żartujemy np.: "patrz! patrz jak jedzie! no to na pewno facet!" (w przypadkach jakby ktoś powiedział że dany 'ktoś' jeździ "jak baba") Wink
Aguś

Post2011-04-27, 14:02    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
hehe. mowi sie tez inaczej sa dwa rodzaje plci zenskiej za kierownica:
1. kobieta--> to ta, ktora umie jezdzic
2. baba--> to ta, ktora jest tzw. zawalidroga i te inne takie...
wiecie ocb.
Salome

Suzuki
Vitara jlx

Post2011-11-06, 22:15    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
Zmiana tłumiku = dobra opcja. Miło słyszeć jak auto przemawia ! ;-P Powoli do przodu dobra robota, powodzenia!
Asik

Honda
Prelude

Post2012-01-15, 00:15    Moja Niunia Odpowiedz z cytatem
Ładna trojeczka Smile Moja ulubiona marka oprocz Hondy Wink Bylam w posiadaniu dwoch, naprawde bardzo milo je wspominam Smile Felunek jakis wiekszy mozna by założyć i mała gleba Smile Smile
Strona główna forum » Nasze pojazdy » Moja Niunia
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!