| Autor |
Wiadomość |
VervaRacing
Miasto: Bielsko-Biała
|
|
|
|
|
Reklamy
|
|
KasiaKatarzyna
Miasto: Gdańsk
|
2010-05-13, 14:32 Politycznie |
|
Co do kampanii sama jeszcze nie wiem na pewno nie bedzie to J.K.
J.K. w moim mniemaniu prezentuje postawę bardzo Ksenofobiczną
Diametralnie różni się od brata, poglądami i metodami rządzenia.
B.K ...też do końca nie jestem przekonana w sumie nie wiem dlaczego, aktualnie wszyscy patrzą mu na ręce każdy jego ruch jest bacznie obserwowany i komentowany. Napieralskiego też rozważałam ale nie podobało mi się jak na początku kampanii wypowiadał się o sobie w trzeciej osobie miałam dziwne skojarzenia.
Chciałabym więcej merytoryki a nie tylko przekrzykiwania że PIS zrobił to a PO tamto Ci powiedzieli to a tamci co innego. Konkretów!!
|
|
|
|
milady
|
2010-05-13, 19:09 Politycznie |
|
|
widzę, że się robimy coraz bardziej wszechstronne i wielotematyczne, fajnie:)
|
|
|
|
VervaRacing
|
2010-05-14, 08:12 Politycznie |
|
|
|
|
|
|
Elektra
|
2010-05-14, 12:16 Politycznie |
|
|
Nie wiem czy oglądałyście bodajże dwa dni temu FAKTY PO FAKTACH gdzie gościem Durczoka był Lepper. Ten kandydat jak dla mnie jest wielką pomyłką, ale to co w rozmowie z nim pokazał Durczok przechodzi ludzkie pojęcie. Zachowywał się jak w przedszkolu - nie dawał dokończyć zdania, musiał mieć ostatnie słowo, a jego miny na wypowiedzi Leppera wołały o pomstę do nieba. Gdzie się podział profesjonalizm naszych dziennikarzy. Chyba ten brudny stół Durczokowi zaszkodził. Myślałam, że bardziej profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, ale widać pomyliłam się.
A odnośnie kandydatów to PIS bardzo chce zmienić twarz, a PO za bardzo wierzy, że ludzie zagłosują na nich, żeby nie głosować na Kaczyńskiego. Ciekawa będzie opcja gdy ludzie wybiorą zamiast nich SLD lub PSL. Wtedy może pójdą po rozum do głowy i zaczną myśleć nad tym co robią.
|
|
|
|
VervaRacing
|
2010-05-14, 12:30 Politycznie |
|
Całe szczęście że PKW nie zarejestrowało Leppera
Nie zdziwiłabym się gdyby Napieralski coś tam zwojował chociaż w sondażach tego nie widać a szkoda. Kwaśniewski też był z lewicy IMO nie było z nim wcale tak źle.
|
|
|
|
Astarte
Ford
Focus
Miasto: Radom
|
2010-05-14, 13:31 Politycznie |
|
| VervaRacing napisał: | Całe szczęście że PKW nie zarejestrowało Leppera |
Niestety, albo stety zarejestrował. Okazało się, że informacja w krajowym rejestrze karnym nie była aktualna.
Z jednej strony nieładnie, że osoba tyle razy ciągana po sądach może startować w wyborach, ale z drugiej elektorat PIS-u podzieli się na PIS i Samoobronę , a to już jest pocieszające.
|
|
|
|
VervaRacing
|
|
|
|
KasiaKatarzyna
|
|
|
|
lejla
|
2010-05-15, 07:32 Politycznie |
|
|
Nie Nie Nie!! zdecydowanie od tego sa nie wiem deptaki, bulwary czy chociażby centra handlowe ale nie kościoły czy szpitale
|
|
|
|
Astarte
Ford
Focus
|
2010-05-15, 14:20 Politycznie |
|
|
Słysząc o tak dużej liczbie podpisów PIS-u tak właśnie myślałam, że zbierali podpisy pod kościołami. Na szczęście podpisów wyborczych pod kościołem zbierać już nie będą mogli.
|
|
|
|
KasiaKatarzyna
|
2010-05-15, 16:20 Politycznie |
|
| Astarte napisał: | | Słysząc o tak dużej liczbie podpisów PIS-u tak właśnie myślałam, że zbierali podpisy pod kościołami. Na szczęście podpisów wyborczych pod kościołem zbierać już nie będą mogli. |
nie słyszałam nic na ten temat możesz rozwinąc myśl?
|
|
|
|
Astarte
Ford
Focus
|
2010-05-15, 19:13 Politycznie |
|
| KasiaKatarzyna napisał: | | Astarte napisał: | | Słysząc o tak dużej liczbie podpisów PIS-u tak właśnie myślałam, że zbierali podpisy pod kościołami. Na szczęście podpisów wyborczych pod kościołem zbierać już nie będą mogli. |
nie słyszałam nic na ten temat możesz rozwinąc myśl?  |
Zobacz ostatni post VervaRacing i zdjęcie tam zamieszczone .
|
|
|
|
KasiaKatarzyna
|
|
|
|
Ameliaa
Toyota
Prius
Miasto: Kartuzy
|
2010-05-17, 09:19 Politycznie |
|
|
Zdecydowanie nie jestem elektoratem PIS ale w pierwszej turze raczej zagłosuję na Grzegorza Napieralskiego.
Jeśli druga Tura będzie taka jak przewidują sondaże czyli Komorowski-Kaczyński wtedy wybiorę Komorowskiego.
Kampania...cóż też wydaje mi sie mało merytoryczna, ale czego się można spodziewac po Polskiej polityce
|
|
|
|